Spicy Indonesische wrap met snelle pindasaus, ingemaakte rode ui en BUMI Asian tempeh

Aantal porties: 2

Ingredienten:

1 rode ui, gepeld

100 ml natuurazijn

1 eetl. ahornsiroop

4 eetl. biologische pindakaas

50 ml kokosmelk

1 limoen, sap en rasp

zout

1 eetl. zonnebloemolie

175g BUMI Tempeh Azië

1 eetl. sambal oelek

5 g koriander

2 grote tortilla’s

Bereiding:

1. Snijd de rode ui in dunne ringen. Meng de natuurazijn met de ahornsiroop en voeg de ui toe. Laat staan terwijl je de rest van de ingrediënten bereidt.

2. Meng de pindakaas met de kokosmelk, het sap en rasp van de limoen. Proef en breng op smaak met zout.

3. Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan op halfhoog vuur en bak hierin de BUMI Tempeh Azië een paar minuten. Hak intussen de koriander (inclusief de steeltjes) fijn.

4. Draai het vuur uit en roer de sambal door de tempeh. Doe de tempeh in een kom en veeg de pan schoon met keukenpapier.

5. Verwarm de tortilla’s in de pan, ongeveer 30 seconden per kant.

6. Vul de tortilla’s met de tempeh, de ingemaakte ui, pindasaus en koriander en rol op.